Nieruchomościowe forum dyskusyjne poruszające problemy rynku nieruchomości i jego specjalistów.
Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1
Mam pytanie odnośnie szkoleń dla pośredników. Chciałabym szkolić sie w sprawdzonym miejscu. Możecie polecić jakieś ciekawe szkolenie sprzedażowe lub z negocjacji ??
A z jakiego jesteś miasta ?
Katowice, ale nie ma dla mnie problemu z dojazdem do innych miast. Od razu powiem, że odpadają wszelkie Stowarzyszenia, ponieważ nie odpowiada mi nudnawa forma wykładowa, którą proponują.
No to chyba się rozczarujesz - szkolenia są najczęściej nudnawe. Niedługo będę prowadzić szkolenie - z certyfikatów energetycznych (z szerokim kontekstem). Czy będzie nudne ? Mam nadzieję, że nie.
przyjedź do Poznania na szkolenia organizowane przez Panią Urban
www.urban.com.pl o ile dobrze pamiętam - z góry mówię że trudno się dostać bo małe grupy robi kobieta ale nudzić się nie będziesz i się nauczysz nowych rzeczy
[quote=Domhouse]Katowice, ale nie ma dla mnie problemu z dojazdem do innych miast. Od razu powiem, że odpadają wszelkie Stowarzyszenia, ponieważ nie odpowiada mi nudnawa forma wykładowa, którą proponują.[/quote]
Domhouse,
skoro poszukujesz szkoleń, które "żyją" to zapraszam Cię na www.szkolenia.helios.biz.pl.
Już niedługo pojawi sie harmonogram szkoleń na II półrocze. Do tej pory szkolenia odbywały się w Krakowie, Warszawie, Łodzi, Katowicach, Wrocławiu i Poznaniu i były to szkolenia jednodniowe.
W październiku planowane jest szkolenie 3-dniowe, na którym będzie możliwość zaliczenia 24 pkt a poruszane będą zagadnienia sprzedażowe, prawne i podatkowe.
Jeśli zapiszesz się do subskrypcji z podaniem województwa, otrzymasz stosowne zawiadomienie.
Zapraszam
Ewa Klimczak
Studium Doskonalenia Rynku Nieruchomości
Helios Investment sp. z o.o.
andy1909Z a w jakim mieście te szkolenia?
Lublin, ok. połowy września - pierwsze powakacyjne.
Witam,
zapraszam do odwiedzenia strony firmy Silva Rerum: www.szkolenia-silvarerum.pl.
Wszystkie programy szkoleń kierowane do licencjonowanych zarządców, pośredników oraz rzeczoznawców zgłaszane są do
Ministerstwa Infrastruktury.
Najbliższe szkolenie odbędzie się 7 września 2010 roku w Krakowie :)
Kontakt:
biuro@szkolenia-silvarerum.pl
telefon: (0 12) 384 83 05
Ostatnio edytowany przez Silva Rerum (2010-08-31 17:42:50)
24 godziny edukacyjne w 3 dni!!!
15-17 października Ustroń woj. śląskie
21-23 października Tumiany woj. warmińsko-mazurskie
Szkolenie składa się z 3 bloków tematycznych obejmujących zagadnienia związane z pracą pośrednika nieruchomości oraz przekazuje wiedzę na temat aktualnych tendencji rynkowych i zmian przepisów.
Każdy blok tematyczny, to 8 godz. edukacyjnych prowadzonych przez profesjonalnych trenerów – dydaktyków oraz praktyków z wieloletnim doświadczeniem na rynku nieruchomości.
Nasze szkolenie, to nie tylko zdobywanie wiedzy ale i doskonały wypoczynek:
Po zajęciach dydaktycznych przewidziane są imprezy integracyjne, m.in.: regionalna biesiada góralska, szalony wieczór karaoke z profesjonalnym DJ-em, dyskoteka, ognisko oraz wiele innych atrakcji.
Szczegóły: [url]http://www.szkolenia.helios.biz.pl/szkolenie_podstrona-na-baner-6_11_94.html[/url]
Zapraszam, dla osób które zapiszą się i dokonają wpłaty we wrześniu RABATY!
Strony: 1
| Wątek | Odpowiedzi | Wyświetlenia | Ostatni post |
|---|---|---|---|
|
Jakie portale ogłoszeniowe są najlepsze... przez expert
|
1 | 81 | Wczoraj 10:39:30 przez penthouse-lover |
| 0 | 83 | 2012-01-23 14:59:58 przez helios | |
| 0 | 36 | 2012-01-16 12:37:51 przez HSNP | |
|
Problem ze sprzedażą - gdzie mój błąd? przez SRzeyamlon
|
5 | 595 | 2011-11-30 14:22:52 przez kkadamek |
| 3 | 819 | 2011-11-29 18:52:14 przez Allee_4 | |
|
Jak i gdzie porównać kredyty? przez akrobataa
|
1 | 653 | 2011-11-13 13:20:05 przez maes1 |
|
Certyfikowane szkolenia dla nieruchomości: teraz aż 73% rabatu! przez DSkarolina
|
0 | 337 | 2011-10-26 11:11:25 przez DSkarolina |
Ostatnie tematy z Przetargi.info.pl |