Nieruchomościowe forum dyskusyjne poruszające problemy rynku nieruchomości i jego specjalistów.
Nie jesteś zalogowany.
od jakiegoś czasu niema na forum chyba najaktywniejszego użytkownika który zawsze wszystkim pomagał.
Ktoś wie gdzie on jest?
PiotrW jest bardzo zajęty swoimi zwiększającymi się obowiązkami zawodowymi, bo jak to mówi znany aktor w reklamie: „Mężczyzna musi zarabiać”. W związku z tym nie ma już czasu tak jak niegdyś by wypowiadać się w sprawach poruszanych na niniejszym forum. Widzę jednak, że regularnie wypowiada się niejaki „mnich”, który przekonuje, że taki dostęp do informacji udzielanej na forum jest wysoce naganny i prawo do informacji powinien mieć tylko ten kto pójdzie do pośrednika i mu zapłaci. Owszem, jest w tym pewna logika, w końcu po to ktoś się kształci wiele lat, żeby potem móc się utrzymać. Jednakowoż opinie na ten temat zostawiam już aktywnym użytkownikom forum. Zaznaczam, że ja sam z „mnichem” nie mam nic wspólnego, nie wiem kim o jest.
Piotrze W widzę ,że chyba wielokrotnie miałeś do czynienia z klientami , którzy chcieliby w 5 uzyskać informacje których zdobycie pośrednikom lub prawnikom z uprawnieniami korporacyjnymi zajęło kilka miesięcy , lub nawet kilka lat , to forum to miejsce do dyskusji dla pośredników licencjonowanych , a nie dla laików , czy niedouczonych asystentów pośredników , dlatego często moje odpowiedzi są bezpośrednie krytyczne i sprowadzają się do kierowania uczestników z ich problemami do wykwalifikowanych profesjonalistów, Uważam ,że na tym forum powinni dyskutować sie o aktualnych problemach śodowiska pośredników , a nie udzielać darmowych porad prawnych.
,, chcieliby w 5 uzyskać informacje których zdobycie pośrednikom lub prawnikom z uprawnieniami korporacyjnymi zajęło kilka miesięcy , lub nawet kilka lat ''
bez przesady
tu raczej chodzi o drobną pomoc zwykłym ludziom w ich małych sprawach typu jakiś wniosek, gdzie co złożyć czy coś tego typu.
widziałem wpis na forum gdzie bezpośrednio ktoś pyta jak załatwić sprawę z pominięciem pośrednika a sam nie umie .... to nie jest darmowa szkółka ! Niech chociaż poczta forum to znajdzie odpowiedź ale nawet tego komuś nie chce się robić.
| Wątek | Odpowiedzi | Wyświetlenia | Ostatni post |
|---|---|---|---|
|
Sądowy podział nieruchomości- zapytanie do Experta :) przez maxima12
|
0 | 54 | 2012-05-19 00:08:02 przez maxima12 |
|
Problem ze sprzedażą - gdzie mój błąd? przez SRzeyamlon
|
6 | 827 | 2012-03-27 23:23:25 przez Stach |
|
Jak i gdzie porównać kredyty? przez akrobataa