Forum.w.Nieruchomosci.pl

Nieruchomościowe forum dyskusyjne poruszające problemy rynku nieruchomości i jego specjalistów.

Nie jesteś zalogowany.

#1 2006-12-06 19:32:30

Olga
Użytkownik

Reklamy - co sie dzieje na tym portalu?

Wiem, że pieniądz  górą ale ilość reklam jaka przerywa użytkowanie przekracza granice rozsądku . Mój czas jest cenny a tu w momencie kiedy chcę coś sprawdzić naforum pokazuje mi się reklama telewizorów plazmowych , komórek , laptopów i to wszystko w ciągu minuty i tak w kółeczko.... Podczas zapisywania się na forum sądziłam, że to świetne miejsce do dyskusji, pomocy sobie i zaczerpnięcia wiedzy fachowej ale chyba nie do końca. Przyznaję, że wolałabym używać płatnego portalu, fachowego, dla ludzi zdecydowanych na współpracę i wzajemną pomoc w sprawach związanych z wykonywaniem zawodu bez złodzieja czasu jakim  są reklamy. Co więcej, może taka forma odstraszyła by naciągaczy "typu sprzedam pytania i symulacje na aukcjach online".  Kończę bo szkoda czasu..... Może ktoś to przeczyta

#2 2006-12-06 22:46:53

woqlski
Administrator
Serwis

Re: Reklamy - co sie dzieje na tym portalu?

[QUOTE=Olga;2627]Przyznaję, że wolałabym używać płatnego portalu, fachowego, dla ludzi zdecydowanych na współpracę i wzajemną pomoc w sprawach związanych z wykonywaniem zawodu bez złodzieja czasu jakim  są reklamy.[/QUOTE]
Jest to ciekawy pomysł ale raczej trudny do realizacji. Forum nam się rozrosło, a i koszty wzrosły, stąd te reklamy. Mnie też one częto denerwują ale jednak pozwalają przetrwać temu forum. Jeśli ktoś ma jakiś ciekawy pomysł to chętnie wdrożę go w życie. Wcale nie zamierzam na siłę utrzymywać na forum tych reklam. Może coś się zmieni od nowego roku :)

#3 2006-12-07 18:46:39

galined
Użytkownik

[QUOTE=Olga;2627]Wiem, że pieniądz  górą ale ilość reklam jaka przerywa użytkowanie przekracza granice rozsądku . Mój czas jest cenny a tu w momencie kiedy chcę coś sprawdzić naforum pokazuje mi się reklama telewizorów plazmowych , komórek , laptopów i to wszystko w ciągu minuty i tak w kółeczko.... Podczas zapisywania się na forum sądziłam, że to świetne miejsce do dyskusji, pomocy sobie i zaczerpnięcia wiedzy fachowej ale chyba nie do końca. Przyznaję, że wolałabym używać płatnego portalu, fachowego, dla ludzi zdecydowanych na współpracę i wzajemną pomoc w sprawach związanych z wykonywaniem zawodu bez złodzieja czasu jakim  są reklamy. Co więcej, może taka forma odstraszyła by naciągaczy "typu sprzedam pytania i symulacje na aukcjach online".  Kończę bo szkoda czasu..... Może ktoś to przeczyta[/QUOTE]

Jest na to rada, w przeglądarce której uzywasz włącz blokowanie " wyskakujących " okienek popup.
Na pewno pomoże i nie bedziesz musiała oglądać niechcianych reklam.
pozdrawiam
galined

#4 2006-12-07 23:33:07

Olga
Użytkownik

Moja przeglądarka ma tę funkcję włączoną. Ale dzięki za pomoc. Olga

Linki sponsorowane