Nieruchomościowe forum dyskusyjne poruszające problemy rynku nieruchomości i jego specjalistów.
Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1
Wiem, że pieniądz górą ale ilość reklam jaka przerywa użytkowanie przekracza granice rozsądku . Mój czas jest cenny a tu w momencie kiedy chcę coś sprawdzić naforum pokazuje mi się reklama telewizorów plazmowych , komórek , laptopów i to wszystko w ciągu minuty i tak w kółeczko.... Podczas zapisywania się na forum sądziłam, że to świetne miejsce do dyskusji, pomocy sobie i zaczerpnięcia wiedzy fachowej ale chyba nie do końca. Przyznaję, że wolałabym używać płatnego portalu, fachowego, dla ludzi zdecydowanych na współpracę i wzajemną pomoc w sprawach związanych z wykonywaniem zawodu bez złodzieja czasu jakim są reklamy. Co więcej, może taka forma odstraszyła by naciągaczy "typu sprzedam pytania i symulacje na aukcjach online". Kończę bo szkoda czasu..... Może ktoś to przeczyta
[QUOTE=Olga;2627]Przyznaję, że wolałabym używać płatnego portalu, fachowego, dla ludzi zdecydowanych na współpracę i wzajemną pomoc w sprawach związanych z wykonywaniem zawodu bez złodzieja czasu jakim są reklamy.[/QUOTE]
Jest to ciekawy pomysł ale raczej trudny do realizacji. Forum nam się rozrosło, a i koszty wzrosły, stąd te reklamy. Mnie też one częto denerwują ale jednak pozwalają przetrwać temu forum. Jeśli ktoś ma jakiś ciekawy pomysł to chętnie wdrożę go w życie. Wcale nie zamierzam na siłę utrzymywać na forum tych reklam. Może coś się zmieni od nowego roku :)
[QUOTE=Olga;2627]Wiem, że pieniądz górą ale ilość reklam jaka przerywa użytkowanie przekracza granice rozsądku . Mój czas jest cenny a tu w momencie kiedy chcę coś sprawdzić naforum pokazuje mi się reklama telewizorów plazmowych , komórek , laptopów i to wszystko w ciągu minuty i tak w kółeczko.... Podczas zapisywania się na forum sądziłam, że to świetne miejsce do dyskusji, pomocy sobie i zaczerpnięcia wiedzy fachowej ale chyba nie do końca. Przyznaję, że wolałabym używać płatnego portalu, fachowego, dla ludzi zdecydowanych na współpracę i wzajemną pomoc w sprawach związanych z wykonywaniem zawodu bez złodzieja czasu jakim są reklamy. Co więcej, może taka forma odstraszyła by naciągaczy "typu sprzedam pytania i symulacje na aukcjach online". Kończę bo szkoda czasu..... Może ktoś to przeczyta[/QUOTE]
Jest na to rada, w przeglądarce której uzywasz włącz blokowanie " wyskakujących " okienek popup.
Na pewno pomoże i nie bedziesz musiała oglądać niechcianych reklam.
pozdrawiam
galined
Moja przeglądarka ma tę funkcję włączoną. Ale dzięki za pomoc. Olga
Strony: 1
| Wątek | Odpowiedzi | Wyświetlenia | Ostatni post |
|---|---|---|---|
|
Sposób reklamy przy braku wyłączności. przez Zenek
|
15 | 3677 | 2011-09-02 14:18:47 przez kkadamek |
|
Korzystna oferta reklamy dla rzeczoznawców przez mieczyslawc