Nieruchomościowe forum dyskusyjne poruszające problemy rynku nieruchomości i jego specjalistów.
Nie jesteś zalogowany.
cena 50 PLN
po wpłacie przelewem na konto przesyłam symulację mailem
Symulacja zawiera obowiązkowy załącznik (projekt umowy) i odniesienia do przepisów prawnych, może posłużyć za wzór do napisania własnej.
Jest dobra, bo licencję otrzymałem :)
kontakt ca33@interia.pl
Ostatnio edytowany przez mercury (2010-10-26 12:06:32)
Witam, a ma Pan dojście do odpowiedzi do pytan z Ministerstwa na szacowanie nieruchomości?
W tym zakresie polecam oprogramowanie abacus http://www.egzamin.waw.pl/index.php
albo zerknięcie po koleżeńsku na forum http://forum.valuers.com.pl/viewforum.php?f=4
tam znajdują się przykładowe testy z kluczem z ostatnich miesięcy, do tej pory pytania często się powtarzały, ale w związku z dłuższą przerwą w egzaminach w przyszłym roku być może już trochę się zmienią :)
Dziękujęęęę bardzo! w zasadzie robie podyplome zarządzanie nieruchomością ale od nowego roku wezmę dodatkowo szacowanie nieruchomości i chciałabym zobaczyć czym to się "je" i czy dam radę... bo wiadomo - podyplomowe płatne :(
[quote=mercury]cena 50 PLN[/quote]
Mam pytanie , ta symulacja do czego mogłaby mi się przydać. Przapraszam ,za takie "płytkie" pytania ale jestem nuworyszem.
jeśli się nie mylę to na pewno do:
Plagiaty w Polsce podlegają karze grzywny, ograniczenia wolności, albo pozbawienia wolności do lat 3 (Prawo Autorskie i Prasowe, rozdz. 14., art. 115)
[quote=koczka_wfd]Mam pytanie , ta symulacja do czego mogłaby mi się przydać. Przapraszam ,za takie "płytkie" pytania ale jestem nuworyszem.[/quote]
Tak w skrócie:
Symulację czyli opis transakcji (sprzedaż/kupno/najem nieruchomości) wykonuje się na zakończenie praktyki i po tzw "obronie" przed komisją złożoną z przedstawicieli federacji, wysyła do Ministerstwa Infrastr. w celu uzyskania licencji. :)
Jaki jest temat tej symulacji?
| Wątek | Odpowiedzi | Wyświetlenia | Ostatni post |
|---|---|---|---|
|
Sprzedam lokal przez Alpam Cosmetics
|
0 | 29 | 2012-05-07 14:39:59 przez Alpam Cosmetics |
|
Sprzedam lokal usługowy przez Alpam Cosmetics
|
0 | 17 | 2012-05-07 14:10:30 przez Alpam Cosmetics |
| 0 | 150 | 2012-05-07 13:21:18 przez BN | |