Forum.w.Nieruchomosci.pl

Nieruchomościowe forum dyskusyjne poruszające problemy rynku nieruchomości i jego specjalistów.

Nie jesteś zalogowany.

#1 2011-10-25 21:31:30

Piotrko
Użytkownik

jak zdobyć nieruchomości wyceniane do operatu na praktyki

Witam.
Mam pytanie do praktykantów niepracujących w zwodzie rzeczoznawcy. Skąd bierzecie nieruchomości do wycen  do operatów? Mam problem ze znalezieniem kilku nieruchomości. O wszelkie rady i podpowiedzi dziekuję.
Pzdr
Piotrek

#2 2011-10-26 08:57:11

Milo
Użytkownik
Od: Poznań

Re: jak zdobyć nieruchomości wyceniane do operatu na praktyki

nie masz znajomych którzy mają znajomych ? - mojemu koledze załatwiałem od moich  klientów którzy dostawali potem od niego ten operat oczywiście jako wiedzę informacyjną ale i tak byli bardzo zadowoleni

Proszę pamiętać, iż informacje/opinie jakie podaje nie mogą zostać uznane jako wiążące w jakikolwiek sposób. W razie jakichkolwiek wątpliwości wiążącą opinie można uzyskać u radcy prawnego lub adwokata -Milo-

#3 2011-11-10 20:47:52

SARKAZ
Użytkownik

Ja też podczas praktyk borykałem się z tym problem. Wyczerpałem zasoby rodzinne i przyjacielskie, a z resztą trzeba było się sporo natrudzić. Mało kto w dzisiejszych czasach chce podać numer KW i powierzyć komuś swe finansowe sekrety. Ja dałem kilka ogłoszeń - dzięki nim udało się znaleźć dwie nieruchomości.

#4 2011-11-25 13:38:48

braveza
Użytkownik

Jedyna rada- to pytać każdego kogo możesz, czy nie ma kogoś kto miałby taką nieruchomość. Mi to pomogło :-)

#5 2011-11-25 14:58:57

tomasz1440
Użytkownik

Jeżeli masz tak wielki problem z tą bazą to może warto pomyśleć o zmianie rynku. Poważnie zastanów się nad zmianą miasta.
Jeżeli zmiana miasta nie wchodzi w grę to polecam gazety, na których niektóre biura pośrednictwa nieruchomości zamieszczają informacje o transakcjach.

Linki sponsorowane

Ostatnie tematy z Przetargi.info.pl

Wątek

Stopka forum

Archiwum Prawo Przetargi - forum Rozporządzenia
Prawo zamówień Kody CPV Kody NUTS

[ Generated in 0,032 seconds, 10 queries executed ]