Nieruchomościowe forum dyskusyjne poruszające problemy rynku nieruchomości i jego specjalistów.
Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1
Od dłuższego czasu zastanawiam się nad przeniesieniem biura z Białołęki. Słyszałam o powstawaniu inwestycji Bussines Park Marywilska. Zaciekawiła mnie bardzo propozycja eleganckiego biura w tym rejonie. Czy ktoś z Was zna jakieś szczegóły tej inwestycji ? Może powiedzieć o tym coś więcej ? Wiem, że powstaje tam nowoczesny biurowiec. I właśnie tam chciałabym umieścić swoje biuro. Myślicie, że to dobry pomysł ?
Ja uważam, że to dobry pomysł. Świetna lokalizacja moim zdaniem. Może to być bardziej opłacalny biznes. Na pewno wpłynie to pozytywnie na przyszłość firmy. Znalazłam stronę o tej inwestycji. I poczytałam i uważam to za bardzo ciekawą rzecz. Ja na Twoim miejscu bym bez zastanowienia przeniosła biuro.
W sumie biuro w Warszawce to podstawa jeżeli zależy ci na sprawnym kierowaniu działalnością na terenie naszego chorego kraju :) . Tylko Polska jest tak 'wyjątkowa'
> eckhart napisał:
> W sumie biuro w Warszawce to podstawa jeżeli zależy ci na sprawnym kierowaniu działalnością na terenie naszego chorego kraju :) . Tylko Polska jest tak 'wyjątkowa'
dlaczego ??? są biura świetnie prosperujące z klientami z całej polski i zagranicy a nie mają siedziby w Warszawie
Milo niby tak, ale ja zdecydowanie wolę mieć biuro w Warszawie lub innym dużym mieście niż w małej mieścinie.
Wracając jednak do tematu to myślę, że tego typu powierzchnia biurowa to dobra inwestycja i lokalizacja daje wiele różnych możliwości, dzięki czemu mogą tam prowadzić działalność różne firmy.
Milo zaintrygowała mnie Twoja odpowiedź. Sami posiadamy biuro w Poznaniu i zastanawiamy się nad oddziałem w Warszawie. Dlaczego? Jest to stolica i zawsze to inaczej wygląda ze strategicznego punktu widzenia (miejscowość znana przecież każdemu). W branży dużo mówią na temat osiedla Żerań w Warszawie i inwestycjach jakie mają tutaj miejsce. Na pewno warto przemyśleć czy postawić tutaj swoje biuro, tym bardziej, że jest bardzo bogata oferta.
zawsze uważałem, iż posiadanie oddziału w innym mieście jest dużym plusem i to niezależnie od branży - oznacza to po prostu, iż biznes się rozwija gorzej jak ktoś robi to dla pokazu za ostatnie pieniądze ...
mi np brakuje bardzo biura / oddziału np w Warszawie bo część klientów ma lub szuka czegoś tam np mam restaurację w Warszawie i jak mam jechać pokazać ją klientowi to jest to strata całego dnia ( niestety nawiązanie sensownych relacji z innymi biurami graniczy z cudem ...)
Najważniejsze jest jednak w otwieraniu oddziału posiadanie jednego zaufanego człowieka bo inaczej panuje ZAWSZE zasada "gdy kota nie ma . myszy harcują"
:)
Strony: 1
| Wątek | Odpowiedzi | Wyświetlenia | Ostatni post |
|---|---|---|---|
|
Mobilny pośrednik - bez biura przez LincolnLawyer
|
8 | 314 | 2012-05-21 16:21:21 przez LincolnLawyer |
|
Prowizja dla biura nieruchomosci przez monika111
|
1 | 341 | 2012-03-21 11:14:12 przez maciej.s |
|
Wynajme Licencje dla mojego biura nieruchomosci!!! przez sikora.nieruchomosci
|
0 | 368 | 2012-02-21 20:18:21 przez sikora.nieruchomosci |
|
Wynajme licencje dla nowo powstałego biura nieruchomosci. przez sikora.nieruchomosci
|
0 | 387 | 2012-02-16 19:49:02 przez sikora.nieruchomosci |
|
Zalozenie swojego biura przez tbb2m
|
4 | 949 | 2012-02-14 10:15:10 przez BADA |
|
Działki w przepięknej lokalizacji, na granicy Mazur przez pawel-du
|
0 | 65 | 2012-02-10 10:33:21 przez pawel-du |
|
Najmę licencję dla mojego biura nieruchomości!!! przez nieruchomosci.bch